Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

muziek_thumbEr klonk al heel wat muziek op DRIVR-bodem. Was het niet als sfeermuziek bij een rijtest, dan verdwaalde het wel ergens onder de muziek-tag. Wie geen donderende soundtrack onder z’n rechtervoet heeft zitten, moet het vaak stellen met FM-zenders, die week na week dezelfde tracks spelen. Maar wie slim is, plugt al snel eigen speelgoed in en personaliseert zo z’n eigen soundtrack voor onderweg.

Voor zover je dat vlot kunt of wilt uiteraard, want moeten bij DRIVR de heren Divjak en Bervoets het nog stellen met respectievelijk een tapedeck en een simpele cd-speler, dan laten de heren Ameye en Peeters als favoriete soundtrack liever hun Italiaanse viercilinders spreken. Dat neemt niet weg dat wij razend benieuwd zijn naar jullie muziekkeuze voor onderweg, en dus jullie antwoord op volgende vraag:

Wat zijn de hitjes tijdens jullie ritjes?