Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Camel Trophy wordt aanzien als de olympische spelen van 4×4, waar kameraadschap cruciaal is en het testosteron naar ongeziene niveaus rijst. En welke off-roaders lenen zich daar beter toe dan Land Rovers ruigste telgen? Om het in clichétermen te moeten toegeven: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Want met woorden krijg je die ‘zeldzame, niet te definiëren charme’, waar DRIVR Ameye het nog over had, niet op papier. Teamwork on three… 

Land Rover Defender Camel 4

Camel Trophy 16

Camel 4

Camel 14

Camel 14

Camel Trophy 7

Camel Trophy 8

Camel Trophy 15

Camel Trophy 12

Camel Trophy 10

Camel Trophy 3

Land Rover Defender Camel Trophy 2

[Foto’s via: Expedition Portal & BDS]