Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

foster huntington

Onthaasten is bewust kiezen voor ontspanning. Voor velen een knop die maar niet omgedraaid raakt, voor sommigen een noodzaak om zich niet richting burnout (of erger) te werken. Maar of er ook tijd voor is? Foster Huntington besloot er tijd voor te maken. In juli 2011 zwaaide hij zijn job in NYC vaarwel, kocht een VW Vanagon en ging op avontuur. Gedurende twee jaar en 80.000 Noord-Amerikaanse mijlen kruimelde de man een spoor met de #vanlife-tag. Een verhaal dat nu ook in boekvorm komt.

foster huntingtonfoster huntington

Huntington leeft nog steeds als ‘moderne nomade’ – zijn thuis is waar hij zich parkeert. Tijdens zijn roadtrip leert hij niet alleen zichzelf, maar ook steeds meer gelijkgezinden kennen. Elke camper weerspiegelt in zijn ogen een andere levensstijl, specifieke interesse en een heel eigen karakter. Elementen die hij categoriseert onder de hashtag #vanlife op Instagram. Een ware Insta-hit zo bleek, wat Foster op het lumineuze idee bracht om z’n fotografische verkenning in boekvorm te bundelen. Daarnaast verkoopt hij ook stickers en T-shirts om zijn project via KickStarter te sponsoren. Als target staat er $ 45.000 op de teller, maar met een kleine 25 mille zit hij slechts nét over de helft. Het fotoboek aanschaffen brengt ‘m $ 100 dichter bij zijn bestemming. Heb je echter zelf geen budget om de man te sponsoren, dan kun je nog steeds terugvallen op z’n bewuste Instagram-pagina.