Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

OPGELET: Aan deze gastbijdrage hangt een disclaimer vast!
Maar ook een Mille Miglia-video met een zekere Ken Divjak in de hoofdrol…

thumb_gastbijdrageautoweekDe aandachtige DRIVR heeft het vast en zeker al gemerkt: sinds kort is de fijne heer Ken Divjak niet meer onder jullie. Dat heeft alles te maken met het feit dat wij hem een dikke twintig weken geleden hebben ontvoerd. Om offline te gaan schrijven, en online video’s te presenteren. Via deze weg willen we jullie kennis laten maken met beide.

‘Wij’ zijn de mensen van AutoWeek Vlaanderen. Voor wie dat nog niet bekend is: AutoWeek ligt – je raadt het nooit – wekelijks in de winkel en schrijft over de automobielindustrie in alle vormen, maten, stijlen en soorten. Dat wil zeggen dat we niet alleen de nieuwste auto’s testen, maar ook leuke reportages maken, concurrerende wagens tegen elkaar zetten en interviews afnemen van de big boys in de industrie.

Lotus Exige S - Luuk van Kaathoven

Ken mag dat allemaal voor ons doen. Voor een test van de nieuwe 0,9-litermotor in het laatste stadsautootje moeten we hem echter niet meteen wakker bellen. Maar als de nul-naar-honderdtijd van de desbetreffende auto minder dan 7 seconden bedraagt, staat hij als een halve gek te springen om erin te rijden. Het mag wel duidelijk zijn dat de DRIVR-spirit nog niet vergaan is bij hem. En daar zijn we heel blij om. Ken brengt als het ware een stukje DRIVR over in AutoWeek.

Jaguar F-Type V6S - Eric van Vuuren

Dat betekent dus dat jullie, lezers van deze website, nu ook kunnen genieten van de DRIVR-spirit op gedrukt papier. Hoewel Ken nog actief blijft achter de schermen van dit webzine, kan hij de site niet meer als een bezetene blijven updaten zoals hij dat altijd heeft gedaan. Die taak laat hij tegenwoordig aan Pieter, Wim en Arthur over.

Ondertussen verwennen wij DRIVR‘s langste met trips naar Italië zoals gedocumenteerd in onderstaande video. Daarin rijdt Ken met de Jaguar F-Type V6 S over de route van de Mille Miglia. Een prachtige locatie waar we – al zeggen we het zelf – fantastische foto’s hebben kunnen maken met een brute machine als de F-Type. Een typisch DRIVR-verhaal dus, maar dan in de Autoweek-vorm gegoten.

Waar dit hele stukje tekst nu om draait, is dat wij (van AutoWeek) aan jullie (de lezers van DRIVR.be) een cadeautje willen geven. Om jullie kennis te laten maken met Autoweek, sturen we jullie eenmalig volledig gratis ons magazine op. Vul jullie naam en gegevens op het online formulier in en laat ons gerust weten wat jullie ervan vinden. Niet alleen over AutoWeek Vlaanderen, maar ook over het vertrek/de komst van Ken en uiteraard over zijn Jaguar-video.

Je ontvangt AutoWeek Vlaanderen nummer 25 rond de 30e november automatisch in de brievenbus.
Inschrijven kan tot en met 12 november 2013.

[Copyright Foto 1: Luuk van Kaathoven, Foto 2 & video: Eric van Vuuren]