Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als supercars er in de toekomst zo gaan uitzien, count us in! Schudde Samir Sadikhov recent nog de Aston Martin DBC Concept uit z’n mouw, rendert Alexander Imnadze – ook bekend van het Alfa romeo 6C concept – hier een eigentijdse impressie van Maserati’s Bora op ons scherm. Prachtige pixels die ons doen dromen over een mogelijk verjaardagscadeau. Volgend jaar viert de Italiaanse Drietand nu eenmaal zijn 100e verjaardag.

Een heel knappe render, waardoor Imnadze ons ook meteen aan het denken zet over een mogelijke aandrijflijn. Ga je voor de dubbelgeblazen V6 uit de Ghibli of lepel je er het 3.8-liter V8-blok met dito drukvoeding in? Wat betekenen 530 paarden, die bij de QP al goed zijn voor 4,7 seconden richting 100 km/u, achterin een ultralichte superconcept? Of past er beter technologie genre C-X75, McLaren P1, LaFerrari of Porsche 918 in? Tenslotte is een opvolger voor de Enzo-gebaseerde MC12 niet uitgesloten…

Maserati Bora concept

Maserati Bora concept

Maserati Bora concept

Maserati Bora concept

Maserati Bora concept

[Copyright: Alexander Imnadze]