Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eén ding stond er niet in de lijst van dingen die we dit jaar van DRIVR verwachtten: de vele personeelswissels. Want nadat Pieter Fret eind vorig jaar de sleutels aan het haakje hing en de rol van Ken sinds de zomer is teruggeschroefd tot coördinatie achter de schermen, heeft ook huisfotograaf Jeroen wegens overvolle agenda sinds kort een stapje terug gezet. Maar gelukkig hebben we een uitstekend alternatief achter de hand.

21

Dat betekent dat zowel Pieter Ameye als ondergetekende, die volgende week al twee jaar bij DRIVR in dienst is, op korte tijd meteen tot de oudgedienden zijn gaan behoren. Maar DRIVR zou DRIVR niet zijn als we daardoor ook geen plaats konden bieden aan jong en aanstormend talent: redacteur Arthur Vanderplaetsen draait al enkele maanden mee en heeft intussen al bijzonder fijne bijdrages uit het toetsenbord geschud. En onze nieuwe aanwinst gaat door het leven onder de naam Bert Claes.

15

Fotografie begon voor Bert bij vliegtuigen, maar gaandeweg verplaatste z’n interesse zich naar urban exploring, de racerij en nu ook gewone productiewagens. Zo schiet hij regelmatig beelden voor AutoWeek Vlaanderen, en we zijn dan ook bijzonder blij dat hij zijn passie bij ons verder wilt ontwikkelen en samen met Pieter Ameye de visuele honneurs wilt waarnemen bij rijtests en andere evenementen.

TIP: klik op de eerste foto om de slideshow te starten!

24

03

06

10

12

13

16

18

19

20

[Foto’s: Bert Claes // Foto’s Lancia, Lexus, Jaguar & Mercedes voor AutoWeek Vlaanderen]