Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Na drie maanden en drieëntwintig dagen is de kogel eindelijk door de kerk: Herr Insolvenzverwalter heeft me laten weten dat hij het verkoopcontract annuleert en ik m’n Suzuki Swift Sport niet krijg. Dat betekent dus terug naar af in de zoektocht naar een betaalbare DRIVR. En daarvoor, beste lezers, kan ik jullie hulp gebruiken.

suzuki_swift_sport_01

Want dat betekent namelijk ook dat ik m’n voorschot niet zomaar terugkrijg en me moet aanmelden als schuldeiser. Ik zal dus zo goed als zeker nog maar een fractie van dat bedrag terugzien – als ik geluk heb. Het maximumbudget in de zoektocht naar een nieuwe DRIVR ligt daarmee op 9.000 euro. Dat sluit natuurlijk een hele hoop mogelijkheden uit, maar daarvoor reken ik dan weer op jullie.

Een Swift Sport staat namelijk nog steeds bovenaan het lijstje, maar zo vaak duiken ze op de tweedehandsmarkt in eigen land niet op – zeker niet in volledig originele staat. Daarom ben ik ook iets verder aan het kijken, en kom ik stilaan uit bij het idee anything goes, zolang ze maar voldoen aan volgende criteria:

  • Maximumprijs: € 9.000
  • Maximum kilometerstand: 100 à 120.000 km
  • Benzinemotor en manuele versnellingsbak
  • Volledig originele staat (ik haak al af bij gecleande kofferkleppen)
  • Onderhoudsgeschiedenis

porsche_924_01

Wat praktische bruikbaarheid betreft: het zou handig zijn als de DRIVR in kwestie een bruikbare laadruimte heeft (ik vervoer namelijk regelmatig een basgitaar en bijbehorende versterker), maar dat is geen vereiste. Tweezitters zijn dus ook zeker welkom. Ik rij bijna uitsluitend privékilometers (hoofdzakelijk in het weekend), dus iets oudere DRIVRs sluit ik niet op voorhand uit – al moeten ze dan wel volledig in orde zijn, wegens het bezit van twee linkerhanden. Over aan jullie!