Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dat mensen met een gelijke autosmaak niet altijd een gelijke muzieksmaak hebben, werd onlangs door collega Arthur empirisch onderzocht. Ook tijdens DRIVR-roadtrips is het altijd zoeken naar een consensus – die meestal door collega Ken wordt beslecht met het willens nillens opleggen van de Australische band Tame Impala. Maar of we een consensus kunnen bereiken over auto’s die het onderwerp van de nummers vormen?

elektrojazz_01

Dat is in elk geval de vraag die de Deense band Elektrojazz op z’n website stelt. Voor hun volgende plaat willen ze namelijk inspiratie putten uit films met klassieke DRIVRs uit de jaren zeventig. Maar gezien er toen zoveel leuks op de markt was, blijkt het moeilijk knopen doorhakken. Daarom kun je op hun website jouw keuze doorgeven. De negen modellen met de meeste stemmen krijgen een nummer naar hun vernoemd. Eén track is al voorbehouden voor de AMC Pacer: “The song ‘Pacer Blues’ reflects my love of the quirky AMC Pacer. The reason for this is that I know no one else would choose it!

Stemmen kun je hier.
Laat ons zeker weten wat je keuze was!