Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

2014_jaguar_f_type_v6_s_18De term ‘Eargasm‘ wordt in de meeste Urban Dictionary’s omschreven als ‘A sense of pleasure derived from listening to something, mostly with music‘. Maar wie – net als ondergetekende – een zwak heeft voor octaantrillingen, weet dat ook de juiste uitlaatroffel als muziek in de oren kan klinken. Van klassieke oerdonders tot het creatief spelen met kleppen; laat ons weten voor welke ‘ronk’ jij de oren spitst.

Zeker nu de meeste constructeurs de nadruk op downsizing en turbogeblaas leggen, neigt mijn persoonlijke voorkeur eerder naar het klassiekere gebrul. En daarvoor zal de Alfa Romeo Giulia GTA uit onderstaand filmpje ongetwijfeld wel voor iets tussen zitten. Onderin het toerental baant zich een diepere norse klank uit de pijp, die bij de redline schreeuwt om hogerop te schakelen. Volumeknop op 11 en Gaz!