Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Lap. Enkele dagen pril lenteweer en een retourtje Genève van een slordige 1.600 kilometer achter de rug en ik heb het al zitten: roadtripkriebels. Dat er daarvoor een geschikte DRIVR nodig is, is alvast geen probleem – maar daarover volgende week meer – maar qua bestemming zijn er nog verschillende pistes open. Met andere woorden: DRIVR hengelt opnieuw naar jullie suggesties.

driving_roads_europa_2

Meer dan enkele dagen goed weer is er dus niet nodig om vakantieplannen te smeden ten huize Bervoets, en met de nieuwe DRIVR op komst – al wacht ik dit keer liever tot ik de sleutels effectief in handen heb voor ik er meer over vertel – ben ik al op zoek naar een vrije periode in de zomer. Ook Google Maps draait hier overuren, al weet ik nog niet waar de rit naartoe gaat. Eén ding is alvast zeker: de bestemming is de driving road.

Is eveneens zeker: een trans-Atlantische trip zit er dit jaar budgettair niet in, en op eigen grondgebied hebben we dankzij jullie suggesties ook nog het een en ander in petto. Voor de rest is het Oude Continent mijn speelterrein, en sta ik voor alle suggesties open. Zijn platge(t)reden paden zoals de Col de Turini, de Stelviopas of de EVO Triangle te vermijden of effectief de moeite? Zijn er verborgen parels die absoluut het omrijden waard zijn? Ligt er een prachtige driving road in het noorden (Scandinavië), oosten (Duitsland, Polen,…), zuiden (de Alpen) of westen (Groot-Brittannië)? Welke hebben jullie zelf al gereden en wat was jullie ervaring?

Alle tips zijn welkom! Zet er gerust een Google Maps-linkje bij zodat iedereen kan meevolgen.