Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Screen Shot 2014-03-09 at 13.35.39Voor wie het nog niet had opgemerkt: de zon schijnt. Sterker nog, als we Frank, Sabine en alle andere weerberichten mogen geloven, piekt de thermometer vandaag net onder de kaap van 20 graden Celcius. En waarom zouden we jullie op een dag als deze lastigvallen met een documentaire, die we evengoed op een typisch Belgische regendag zouden kunnen posten? De DRIVR-aanbeveling van de dag luidt dus als volgt: go for a ride!

Om het goede voorbeeld te geven haal ik vandaag nog m’n Alfa Romeo GT Junior 1300 van stal en kan je er geld op verwedden dat Pieter op stap is met de Elise. Enkel jammer voor Wim, die nog tot dinsdag moet wachten op de platen van zijn nieuwe aanwinst. Voor wie nieuwsgierig is naar de GT Junior, een DRIVR-fleet staat ook nog op de planning.  So have a nice day!