Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie de zoektocht naar een petrolhead-waardig horloge ooit zou ondernemen, botst – naast een heel pak merkspecifieke accessoires, gaande van een rationeel geprijsde Maserati tot de gevoelig hoog geprijsde Breitlings for Bentley – ongetwijfeld ook op de webstek van Autodromo. Heerlijke plaats om rond te neuzen, want niet alleen hun collectie maar ook de originele advertenties verdienen wat extra aandacht.

Met dank aan Bradley Price trouwens, want als industrieel ingenieur slaagt hij erin om unieke stukken te vervaardigen die de ziel van de motorsport reflecteren. Om het met zijn eigen woorden te zeggen: “Our products draw aesthetic inspiration from a golden age of motoring, when driving required style, panache, and perhaps a little bit of danger.” De resulterende stijl vermengt een contemporaire minimalistiek met vintage-accenten én een voorliefde voor Alfa Romeo. Meer valt daar niet aan toe te voegen, behalve de traditionele vraag: iemand voorkeuren?

autodromo - 1

Autodromo - 2

Autodromo - 3

autodromo - 4

autodromo - 5

y46qe2hhpqmsbag0yyvn

muyf8t3bjbb3y1aysnlo

eqiyehje6fahlgkinhuy

xas5pnzugey3xlc8s4t1

rjuqg4hng0z5nhlutuq0

ae3wtug2jq3hfkj9dzy6

ath5equeqjoyjwpaeluw

rt5znhnauaq0jzoevwrb

gy3g3klpxu0hlyxr6oam

 gallery00

gallery04

Mono_gallery1

Mono_gallery3

Mono_gallery5

Mono_gallery6

gallery03

gallery05