Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Of ik al van de ING Ardenne Roads had gehoord? Niet alleen organiseert Trajectoire het gerenommeerde regelmatigheidsconcours al sinds 2002, zowel pa als nonkel reden reeds enkele edities mee, respectievelijk achter het papier in een Austin Healey Mk3 en aan het stuur van een Porsche 356. Sterker nog: de rally staat keihard op mijn bucket list! Niet zo verwonderlijk dus dat als Julien Mahiels – fotograaf bij onze junior hot hatch-triotest – er platen van schiet, deze een plaats verdienen op DRIVR!

ING roadsING 14ING Ardenne Roads 4ING Ardenne Roads 3ING Ardenne Roads 5ING 17ING 7
ING 15ING 13ING 16

Copyright : J. Mahiels & G. Tassart