Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

kate moss and a mustangDeze reeks freezeframes uit Younji Ku’s kortfilm That’s How Much I Loved Him kunnen we jullie niet onthouden. Ook al toont de onderhand 40-jarige Moss hier en daar wat veel been om in alle lagen van de werkende maatschappij safe for work te zijn. Haar tegenspeler is ditmaal trouwens geen bruin geblakerde loverboy, maar eenn afgebladderde Mustang die haar duidelijk als gegoten zit. Je zou voor minder het hazenpad kiezen met je Ponycar

TIP: Klik op de eerste om ze allemaal in vol ornaat te bekijken!

Credit: deze stills komen uit onderstaande video van Younji Ku

SHOWstudio: Editing Kate – Nick Knight / Younji Ku / Kate Moss / Jeppe / Holly Woodlawn from SHOWstudio on Vimeo.