Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Oortjes bij de hand? Dan hebben wij een leuke manier om de middag door te komen, namelijk een geluidsquiz die de chaperons van het Ford Heritage Center in mekaar geknutseld hebben. Elf fragmenten zijn het geworden, van een klassieke Model T over de Supervan tot de nieuwe Mustang. En het enige wat je moet doen om eeuwige roem te vergaren, is het plaatje van de bewuste Ford-klassieker bij het juiste fragment zetten. Easy peasy?

fordenginequiz

Naderhand horen we natuurlijk graag hoe jullie het er vanaf gebracht hebben, want heel evident is de quiz niet. De Ford-kenner die hem ons toespeelde, moest zelf bekennen de V8 van de GT(40) verwisseld te hebben met die van de nieuwe Mustang. Met dien verstande verwachtte ikzelf er eerder weinig van te bakken, maar op één of andere manier lachte Vrouwe Fortuna me toe

[Met dank aan Henk voor de tip, spelen doe je op de social media-site van Ford]