Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

driving dreams

“To make the best movie about car design, ever.” Voor minder begint het duo Tomičić-Migliarotti er niet aan en dat is ook te zien aan hun trailer van ‘Driving Dreams’. Niet onbelangrijk, daar de fragmenten investeerders warm moeten maken om de nodige pegulanten neer te leggen via de wondere wegen der Crowdfunding. Daniel en Gianluca willen er dan ook praktisch de volledige Italiaanse laars voor doorkruisen.

driving dreams driving dreams

Tijdens die queeste zullen ze halt houden bij grote namen als Giugiaro, Gandini, Spada en Pinifarina. Dit alles met de ambitie om de ontwerpers en ingenieurs achter het Italiaanse design tussen 1950 en 1970 een extra voetlicht te gunnen. Want volgens de makers van de film zijn bovenstaande genieën (onterecht en collectief) veel te bescheiden.

Hiervoor zouden ze zo’n €110.000 moeten cashen in porties die variëren tussen de 5 en 10.000 euro, elk met een eigen soort van ‘sponsorpakket’. We kunnen Tomičić en Migliarotti eigenlijk geen ongelijk geven, want het zouden wel eens de laatste mogelijkheid kunnen zijn om die grote namen in levende lijve bij elkaar te brengen.

[Sponsoren kan via: IndieGOGO]