Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

TIP: De etmaalrace begint op zaterdag 26 juli om 16u30!

thumb_livestream24hspaDe 24 Uren van Francorchamps zijn aan hun 90ste editie toe, en dat is aan de deelnemerslijst te zien. Het Belgische WRT-team zet zomaar even vier Audi R8’s in, terwijl HTP Motorsport – de winnaars van vorig jaar – met drie Mercedessen ‘Black Falcon’ SLS aan de start verschijnt. Onze landgenoten van Marc VDS Racing hebben dan twee Z4’s ingeschreven. Allen maken ze kans op de overwinning. Of komen de Ferrari’s, Bentleys, McLarens en Nismo’s het Duitse feestje toch party-crashen? Beleef het hier live!

  • De live-timing resultaten vind je HIER
  • De deelenemerslijst staat HIER (PDF)
  • En een alternatieve livestream ALHIER