Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

cars of the peopleHet is alweer van de Burma Special in maart geleden dat Top Gear nog eens op de buis was. Erger nog: voorlopig weet niemand wanneer het volgende seizoen gaat demarreren, waardoor het zomaar eens zou kunnen dat we nog tot Kerstmis moeten wachten op nieuwe afleveringen. Enter Captain Slow en zijn nieuwe driedelige reeks Cars of the People, die hieronder integraal te bekijken valt.

It is a tale of design brilliance, abject failure, war, fraud and double dealing, featuring some of the best (and worst) cars and characters of the 20th century. James discovers how the British motor industry blew a gift-wrapped chance to rule the world and he gets his own back with a stunt that means bad news for one of the planet’s most hated cars.