Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bart Lenaerts en Lies De Mol zijn misschien wel het productiefste auteur- en fotografenkoppel dat we kennen. Rolde hun vorige productie, het boek Spada, nog geen half jaar geleden van de persen, dan kondigen ze nu zowaar niet één, maar wel twee nieuwe boeken aan: Ever Since I Was A Young Boy, I’ve Been Drawing Sports Cars en Ever Since I Was A Young Boy I’ve Been Drawing Cars In My Sketch Book.

image

Sports Cars – dat bekt iets makkelijker – sluit mooi aan in het rijtje van Masters Of Modern Car Design en Belgian Car Designers. In het boek geeft het team van WAFT een blik achter de schermen van de ontwikkeling van zestien DRIVRs die vandaag op de markt zijn. Alternatieve ontwerpen, obstakels op de weg naar de onthulling en lancering, en andere dingen die het finale design niet hebben gehaald. WAFT bundelt het verhaal, de schetsen en ander beeldmateriaal van onder meer de Alfa Romeo 4C, Bentley Continental GT, LaFerrari, Jaguar F-Type, Maserati GranTurismo, enzovoort.

In – alweer de iets compactere afkorting – Sketch Book bundelen Bart Lenaerts en Lies De Mol speciaal voor WAFT ontworpen schetsen van maar liefst 80 verschillende designers van onder meer Ferrari, Porsche, McLaren, Renault, Mercedes, Audi, enzovoort. De designers voegden er hun cv aan toe en, zo vertelt WAFT, bovendien laat het boek ruimte voor je eigen fantasie.

image

Ever Since I Was A Young Boy, I’ve Been Drawing Sports Cars (252 blz., hardcover, 30 x 30 cm, taal: Engels, prijs: € 60) en Ever Since I Was A Young Boy I’ve Been Drawing Cars In My Sketch Book (200 blz., 14 x 21 cm, prijs: € 15) zijn zeer binnenkort te verkrijgen in de webshop van WAFT. Trouwe klanten kunnen de persverse boeken nu al voorbestellen.