Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ik beken: ik ben een ongelooflijke Street Viewer. Ongetwijfeld heb ik al menig uur versleten door digitale wereldreizen te maken, en ik heb zelfs enkele jaren op Street View te kijk gestaan in een straat in Londen. Toen ik onlangs opnieuw aan een wereldreis begonnen was en in de buurt van Monza merkte dat ook het circuit op de gevoelige plaat was vastgelegd, trok ik op verder onderzoek uit.

Blijkt dat er heel wat te vinden is. De Nürburgring en onze nationale circuits zoals Zolder en Francorchamps helaas niet, maar wereldwijd kun je toch een mooi lijstje samenstellen. Dat stratencircuits zoals Le Mans en Monaco daar bij staan, is nogal wiedes, maar wij reden alvast een virtueel rondje over de volgende tracks. En er zijn er gegarandeerd een pak meer. Vullen jullie aan?

1. Monza

street_view_monza

2. Indianapolis

street_view_indianapolis

3. Suzuka

street_view_suzuka

4. Silverstone

street_view_silverstone

5. Dunsfold Park (Top Gear)

street_view_dunsfold_park