Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

LA_Noire_ThumbWie zijn Playstation 3 of XBox 360 nog niet heeft verruild voor een next gen-exemplaar, maakt nog steeds kans om de topper LA Noire uit 2011 in huis te halen. Als je dat nog niet gedaan hebt, natuurlijk, want de film noir-misdaadgame kan zelfs de meest ongeinteresseerde medemens op het puntje van z’n stoel krijgen. Waarom we een drie jaar oude game nu nog aanhalen? Simpel: ook de automobiel kreeg een belangrijke rol in LA Noire.

In het spel van de makers van de Grand Theft Auto-reeks begeef je je in de huid van ex-militair Cole Phelps, die zichzelf een carriere probeert aan te meten binnen de LAPD. Het verhaal, dat zich afspeelt in een schitterend weergegeven Los Angeles anno 1947, moet daarbij niet onderdoen voor de betere misdaadthrillers en -films. De duistere spelwereld herbergt maar liefst 95 authentieke, tijdperkgetrouwe vierwielers waarin de Angeleno’s zich verplaatsen. Stuk voor stuk pareltjes, maar niet meteen de gemakkelijkste opgave om ze te indentificeren zonder de hulp van Google. Daarom dagen we jullie nog eens uit voor een quiz: wie kan onderstaande tien voertuigen benoemen met merk en type? Je tijd start… nu!

1.

10LA10

2.

09LA09

3.

08LA08

4.

07LA07

5.

06LA06

6.

05LA05

7.

04LA04

8.

03LA03

9.

02LA02

10.

01LA01