Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bekentenis: ik heb gisteren, de eerste weekenddag van het jaar waarop het mooi weer was, m’n auto gepoetst. Niet ongewoon, zul je denken, maar ik telde stiekem al enkele weken af naar de dag waarop ik eindelijk aan de slag kon. Ik wist op voorhand dat het nutteloos werk was, want vandaag staat hij weer een week lang op de parking van een importeur ergens te lande, blootgesteld aan de elementen. Volgende week kan ik dus gewoon terug opnieuw beginnen.

image

Toch wist ik afgelopen vrijdag toen ik een persdemo terugbracht en 1-GKV weer ging oppikken dat ik zondag de washandschoen en microvezeldoek zou bovenhalen. En sinds GKV in mijn bezit is, betrap ik mezelf er steeds vaker op de autoshampoo en de stofzuiger ter hand te nemen. De Swift Sport gaat ook steeds de garage in als ik ‘m even niet nodig heb, ook al is het maar voor tien minuten. Onlangs zei er iemand me zelfs dat zijn auto nog nooit zo schoon was toen ik opmerkte dat de mijne “toch wel vuil begon te zien”.

Is het omdat ik er zoveel moeite voor heb moeten doen? Geen idee, maar een van de eerste dingen die ik kocht, was een poetsset met de hoogst noodzakelijke spullen, ook al is de lak van de SSS niet in overdreven onberispelijke staat. Die regelmaat zat er bij m’n vorige auto alleszins helemaal niet in. Het zette me ook aan het denken: ben ik de enige die zijn daily zo vaak mogelijk poetst? Of zijn jullie nog fanatieker en gaan jullie aan de slag met detailing-spullen? En welke spullen zitten er in jullie arsenaal?