Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Tenzij je de voorbije dagen in een internetvrije put leefde, weet je wellicht al dat er deze zondag geen nieuwe episode van Top Gear te zien is. De BBC zou Jeremy Clarckson namelijk geschorst hebben omwille van een ‘fracas’ met een producer, maar da’s voorlopig ook het enige dat iedereen ervan weet. Redenen genoeg voor de heren van Car Throttle om eens naar de algemene kennis rond Top Gear te polsen.

Screen Shot 2015-03-12 at 09.03.53

De quiz kan je hier terugvinden en de scores kan je onderaan kwijt.

Ondertussen gaan we nog even in op de recente ontwikkelingen omtrent ‘s werelds meest populaire autoshow. Het verhaal kan makkelijk geschetst worden aan de hand van de uitspraken van BBC correspondent Lucy Manning. Het zou gaan om Clarckson die “allegedly hit a producer”, terwijl die al op z’n tellen moest passen. “It’s understood Clarkson, who has courted controversy in the past, was on his “final warning” with the BBC after allegations of racism last year.”

Waaraan Manning ten slotte nog toevoegt: “The next two episodes of Top Gear will not be broadcast and it’s understood that a third programme, the final of the series, is unlikely to be transmitted.” Collega James May neemt het incident echter iets minder serieus op. Het volledige verhaal wordt nog eens duidelijk in onderstaande filmpje.