Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De kogel is finaal door de kerk: de BBC schoof Jeremy Clarkson een C4 onder de neus en Top Gear as we know it is niet meer. Wat ook meteen wil zeggen dat Clarkson terug op de markt ligt. De commerciële zenders als Sky, ITV als Channel 4 en Channel 5 hebben niet meteen interesse, al gaan er wel stemmen op dat de Brit in onderhandeling zou zijn met Netflix.  Een vermoeden dat het publiek maar al te graag bevestigd zou zien. Maar wat denken jullie?

topgear-thumbnail

Want zo eenvoudig is het uiteraard niet. Enerzijds heb je het uitgewerkte ‘BBC’ Top Gear format met een orang oetan, een lilliputter en een zekere Captain Slow, om nog over de familie ‘Stig’ te zwijgen. Anderzijds de uiterst uitgesproken en krachtige figuur Clarkson op zich. En stel dat Netflix in zee gaat met de man, zien we dan James May en Richard Hammond volgen of zoeken zij op hun beurt een nieuwe bullebak om een nieuw seizoenen mee te draaien? En in hoeverre zal zoiets nog succes kennen?

Mogelijkheden genoeg, al stelt ondergetekende zich nog de vraag wie er staat te springen om in zee te gaan met iemand als Clarkson? De BBC zal heus niemand onterecht op straat zetten en het is nog maar de vraag in hoeverre andere producers om kunnen gaan met zulke perikelen. Nu ja, niet onze zorgen. Terug naar de vraag:

“Wat moet er volgens jullie gebeuren met Top Gear?”