Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Nog niet zo lang geleden berichtten we over de verkiezing van de beste circuit-DRIVR volgens Evo. Herbekijken hoe de Ariel Atom 3.5R met de felbegeerde titel aan de haal ging, kun je via deze link. Hieronder kun je dan weer elke on-board-video bekijken van de rondes die geklokt werden door huispiloot Marino Franchitti. Inclusief commentaar van Franchitti zelf. Gegarandeerd studiemateriaal, als je het ons vraagt.

 

1. Radical RXC

2. Porsche 991 GT3

3. Nissan GT-R Nismo

4. McLaren 650S GT3

5. Broadley T76

6. Caterham Seven 160

7. Renaultsport Clio Cup

8. McLaren 650S Sprint

9. Renault Mégane RS Trophy

10. BBR Mazda MX-5 GT270