Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

TIP: Onderaan dit artikel bengelt er nog een korte vraag…

Wie met dit weer zin heeft in een roadtrip (al aangemeld voor onze nieuwe #DRIVRrit trouwens?) maar niet weet waarheen, kan misschien bij de jongens van Infinitum terecht. Deze Polen runnen een classic car-business met wel heel speciale rondritten waarbij je alleen maar hoeft op te dagen. Zij zorgen immers zelf voor de youngtimer.

infinitumclassiccars

In de rondrit nemen ze je in groepjes van twintig auto’s mee naar de interessantste stuurmanswegen van Polen, waaronder enkele etappes uit klassieke Poolse rally’s. Gedurende het weekend zijn culinair vertier en overnachtingen in kastelen voorzien. De streek waar de reis heengaat? Dolny Slask, het voormalige Neder-Silezië.

En je las het inderdaad goed: Infinitum zorgt zelf voor de auto’s. Ze hebben immers meer dan 100 youngtimers in voorraad, waaruit je kunt kiezen. Dat gaat van een bijzonder uitgebreid aanbod Mercedi over een handvol Alpina’s tot de BMW 850i. Kostprijs van dat alles? 2.500 euro plus btw, waarbij alleen de heen- en terugreis niet inbegrepen zijn. Wanneer kun je vertrekken? Eind juli, eind september, of beter nog: dit weekend.

[Meer info: Infinitum Classic Cars]

VRAAG: Met welke youngtimer zouden jullie Neder-Silezië onveilig maken?