Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_autopodcastTelkens wanneer ik naar het buitenland rijd, verbaast het me hoe ver de zendmasten van de VRT reiken. 50 kilometer in Nederland, Duitsland of Frankrijk doet Radio 1 (ja, ik word stilaan wat ouder) het nog altijd , waardoor het contrast met de lokale radiostations alleen maar groter wordt. Daarom schakel ik voortaan over op podcasts wanneer Brussel er de brui aan geeft. En het moet gezegd: daar valt heel wat interessante autocultuur te rapen.

mattfarah

Misschien wel de bekendste is The Smoking Tyre-podcast van Matt Farah. Onderhand aan zijn 169ste uitzending toe valt er wel altijd iets te beleven met de luidruchtige Amerikaan die duidelijk niet op zijn mond is gevallen. Dat hij er ook nog een job als presentator bij DRIVE op nahoudt, maakt de zaak er (internettechnisch) alleen maar interessanter op. Ook zo bij Joe Rogan, die eigenlijk een stand-upcomedian is maar duidelijk iets van auto’s kent en eveneens de juiste gasten weet te strikken. Dat zijn er dus al twee, maar er moeten er ongetwijfeld nog andere zijn. Daarom ook deze vraag:

Naar welke autogerelateerde Podcasts luisteren jullie?