Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Pikes Peak International Hillclimb is dit jaar een beetje in de anonimiteit opgegaan, ook al mocht deze editie de eerste elektrische overwinning in het algemeen klassement noteren. Sinds de Peak in 2011 volledig geasfalteerd werd, is de wedstrijd een deel van zijn aantrekkingskracht verloren en blijven de grote constructeurs (buiten Peugeot in 2013) weg. Gelukkig kan de Race To The Clouds elk jaar op een vast cliënteel rekenen, zowel naast als op het parcours. Zoals piloot Jeff Zwart, die ondertussen zowat deel geworden is van het meubilair in Colorado. Maar dat zal hem niet weerhouden om elk jaar weer vol enthousiasme zijn Porsche GT3 Cup Turbo naar de top van de Pikes Peak te jagen. Will Roegge maakte er zelfs een 4K kortfilm van in de stijl van Climb Dance. Speakers op 11 en genieten!