Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het Concours d’Elegance in Pebble Beach komt er weer aan. Dat betekent traditiegetrouw dat veilinghuis RM Auctions zijn A-list aan automotieve kroonjuwelen bovenhaalt. Dit jaar zit er zelfs een specifiek Pinnacle Portfolio in, de collectie van één enkele eigenaar en naar eigen zeggen “the most valuable single collection of motor cars ever presented at an auction”. Of genoeg materiaal voor jullie om uit te kiezen.

rm_ferrari_250_gt_lwb

Het Pinnacle Portfolio bestaat uit een afwisseling tussen klassiek en modern, en is overwegend Italiaans: Ferrari’s 250 GT in LWB California Spyder en SWB Berlinetta Competizione-uitvoeringen, een 250 LM, 288 GTO, Enzo, F40 en F50, om er maar enkele te noemen. Daarnaast ook nog Koenigseggs, Veyrons, Porsches en een Maserati MC12. Voor wie in het Pinnacle Portfolio zijn gading niet vindt, is er nog steeds de ‘gewone’ veiling met Britse, Duitse, Italiaanse en Amerikaanse exotica.

rm_ferrari_250_gt_swbrm_ferrari_250_lm

rm_ferrari_275_gtb4rm_ferrari_288_gto

rm_ferrari_365_gtb4rm_ferrari_dino_246

rm_ferrari_enzorm_ferrari_f40_lm

rm_ferrari_f50rm_jaguar_xj220

rm_koenigsegg_ccxrrm_lamborghini_miura

rm_lamborghini_reventonrm_maserati_mc12

rm_mclaren_f1rm_mercedes_sl300

rm_mercedes_slrrm_porsche_356

rm_porsche_911rm_porsche_959

rm_saleen_s7rm_toyota_2000gt

rm_veyron_001rm_veyron_300

[Het overzicht van de volledige veiling vind je HIER]