Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_drivrrit2Dit weekend is het zover: dan trekt de DRIVR-karavaan wederom zuidwaarts om te mooiste wegen van ons land aan te doen. Een ideaal moment om de commentaren van dit bericht open te stellen voor de laatste regelingen én terloops te melden dat er drie last-minute plaatsen vrijgekomen zijn door enkele annuleringen. Dus allemaal in koor: wie maakt de karavaan weer compleet?

origineel bericht

Attente lezers zullen gemerkt hebben dat het startpunt identiek is aan dat van vorig jaar. En dat is geen vergissing, maar een bewuste keuze. Op zondag 6 september blazen we opnieuw om 10u00 verzamelen op de parking van het station in Houyet (in de Rue de la Station om precies te zijn), om van daaruit de andere kant uit te trekken en zuidelijker te eindigen. Anders dan vorig jaar zullen we de landsgrens niet kruisen, wat in het voordeel van wagens met Z-platen speelt.

5I5B6347

DRIVRritDRIVRrit2

Volledigheidshalve zetten we de details even op een rij:

  • Wat: De tweede #DRIVRrit.
  • Wanneer: Zondag 6 september 2015, vanaf 10u00 ‘s ochtends tot +/- 18u00 ‘s avonds.
  • Verzamelplaats: Rue de la Staion te B-5560 Houyet, provincie Namen.
  • Waarom: Omdat we opnieuw een uitgelezen selectie stuurmanswegen in in petto hebben.
  • Inbegrepen: Walking breakfast, middaglunch met een drankje, bolletje-pijl roadbook en een DRIVR-goodiebag (met o.a. een t-shirt)
  • Maximum aantal auto’s: 50.
  • Kostprijs: € 70 per wagen (met maximaal 2 inzittenden)

INSCHRIJVEN (*)