Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Screen Shot 2015-10-05 at 21.27.25Kunnen we 27 minuten van jullie kostbare tijd krijgen? Dan bieden we graag één van de beste autoraces van het afgelopen jaar in ruil. Zeker niet uit de F1 en evenmin uit het genietbare WEC, maar gewoon van de Goodwood Revival, waar de St Mary’s Trophy jaarlijks begeerlijke Touring Cars van weleer tegenover mekaar zet met toppiloten à la Tom Kristensen achter het stuur. Geniet met volle teugen van een discipline die niet meer als dusdanig bestaat.

PS: Mochten er nog andere races zijn die online staan en eveneens niet te versmaden zijn, dan vernemen we het graag in de commentaren!