Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

linear-edge-ractetracks
En of de feestdagen voor de deur staan. Het gaat bij ondergetekende zelfs zo ver dat elk gadget dat nog maar in de verste verte iets met auto’s te maken heeft quasi automatisch in het virtuele winkelmandje wordt geklikt. Neem nu de decoratie-elementen van Linear Edge; die passen nog net onder de kerstboom en zijn briljant in hun eenvoud.

Wat ze juist maken? Houtsculpturen van bestaande circuits alsook willekeurige vormen op aanvraag. Van Spa Francorchamps tot Leguna Seca en Le mans, al zijn ook circuits uit de MotoGp en World Superbike wereld te bestellen. De vormen worden uit het ‘Baltic Birch’ vervaardigd en worden afgewerkt met zwart laminaat, meten ongeveer 91cm (lang) op 38cm (breed) en 3,81 cm (diep) en je kan ze makkelijk ophangen aan enkele ‘3M Command kleefstrips’ zonder je muur te beschadigen.

23-Monte-Carlo30monza-492x492

Je kan de vormen trouwens ook in halve grootte bestellen. Als je dan toch al de fikse transportkosten moet betalen – Linear Edge verdeelt enkele vanuit de US -, bestel dan misschien ook meteen een setje onderzettertjes. De coasters worden op hun beurt gemaakt van plastiek en herbergen alweer enkele legendarische circuits. Ideaal om de glaasjes cava in uit te gieten, niet?

Onder de boom klikken kan via de linear edge webshop.

race-track-coasters2