Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Schermafbeelding 2015-12-17 om 10.15.15Met de nieuwe Star Wars in de zalen komt de fotoreeks van het kunstenaarsduo Kay Michalak en Sven Völker getiteld The Dark Side of the Automobile als geroepen. Temeer omdat het voor ons de ideale gelegenheid is om de geliefde rubriek Ken je Klassiekers nog eens vanonder het stof te halen. Met het kleine verschil dat jullie vandaag geen zeldzame klassiekers moeten identificeren, maar courante modellen… aan de hand van de onderkant van de wagens!

1. …

darkside1

2. …

darkside2

3. …

darkside3

4. …

darkside4

5. …

darkside5

6. …

darkside6

7. …

darksiede7

8. …

darkside8

9. …

darkside9

10. …

darkside10

Copyright Photos: Kay Michalak & Sven Völker – koop het boek ALHIER