Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Duizend zevenhonderdvijftig uren bloed, zweet en tranen van een negenkoppig team. Minder moeite dan dat deed Unique & Limited gemiddeld niet om één computer geanimeerde foto te maken. U valt uit de lucht? Mochten we jullie in 2014 nog de eerste 12 beelden van de Silver Arrow reeks voorschotelen, dan verdient artiest Jan Rambousek eind 2015 opnieuw een plaatsje in de spotlight. Wellicht iets tijdsefficiënter, maar daarom niet minder indrukwekkend.

Waarom het in godsnaam zo lang duurt om zo’n foto te maken? De Computer Generated Imagery, kortweg Digitale Animatie, zorgt voor foto’s die eigenlijk nooit hebben kunnen bestaan. Het team tracht namelijk historische momenten van het vooroorlogs tijdperk der Grote Prijzen (1934-1939) te doen herleven, die ‘met de technologie van toen’ nooit zijn gemaakt. De technische uitleg vindt u in het filmpje.

Wil je er zo eentje aan de muur? Begin dan maar al te sparen voor volgende kerst. Een klein exemplaar (21 x 50 cm) kost je $155 zonder kader of transportkosten, het grootste (geprijsde) muurbehang (220 x 94 cm) gaat onder de $5.500 de plas nog niet over. Wil je écht het ultieme kerstcadeau? Het formaat ‘X-Large’ meet maar liefst 440 x 187 cm, al is die prijs enkel op aanvraag…

Colors of Speed Collection

unique_limited_motorsport_prints_13unique_limited_motorsport_prints_15
unique_limited_motorsport_prints_12 unique_limited_motorsport_prints_11 unique_limited_motorsport_prints_10
red_ferrari_l
silverFerrariLarge

Extra: Ferrari 250 GTO Collection

ferrarr_031
ferrarr_01
ferrarr_02

[Via: Unique Unlimited]