Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

App-store-512-x-512Het Britse maandblad Motor Sport is sinds jaar en dag de referentie als het op raceverslagen aankomt. Sterker nog: met een archief dat teruggaat tot 1925 is het medium uniek geplaatst om een heuse database aan te leggen. Exact wat ze nu gedaan op hun website, gratis en voor niks toegankelijk voor internauten de wereld rond. En dat is een fameuze opsteker voor iedereen die professioneel of voor zijn plezier op zoek is naar info over kampioenschappen, races, piloten (met vergelijkingstool), teams én circuits!

The Motor Sport Database includes race results from A1GP to the Yellow Pages British Formula Atlantic Championship via Formula 1, Indycars and NASCAR. There are full results for the sport’s senior championships while the history of others is detailed with race winners and champions – a record that we will expand in time.

Schermafbeelding 2016-01-22 om 17.07.20

Add to those 7000 driver profiles (and counting), 750 circuit histories (which include 1400 different layouts…) and a compare and contrast function for all F1 drivers. The Database is, and always will be, a work in progress and it is currently a ‘beta’ version which will see some significant additions in the coming months. Enjoy and let us know what you think by emailing database@motorsportmagazine.com.

Probeer de zoekfunctie zeker eens zelf, zoals wij HIER voor Paul Frère deden.
En vergeet de ‘Related Articles’ uit de archieven helemaal onderaan niet!