Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

tumblr_ldz5jqlOxo1qe0sf8o1_1280

Van (hand)schoentjes tot horloges en zelfs designartikelen, we hebben meer dan ons best gedaan om jullie genoeg inspiratie en cadeautips mee te geven voor de afgelopen feesten. Nu het pakjesseizoen goed en wel achter de rug is, wordt het misschien eens tijd om de rekening te maken. Wat lag er al dan niet onder de kerstboom, wat had er wel of niet  mogen moeten liggen en waar leggen jullie nu misschien al maandelijks iets voor aan de kant? Wij zijn erg benieuwd, zolang het DRIVR-gerelateerd is uiteraard!

Hieronder alvast de pakjes die onder de ‘redactieboom’ lagen ter inspiratie:

1. Arthur – Autodromo Stradale

autodromo-stradale-1

Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken: ik hou van het werk van Autodromo. Van driving gloves tot zonnebrillen en in het bijzonder de horloges – Autodromo levert steeds een krachtig design, originele marketing en vooral een kwaliteitsvol product af. Zo ook dit Autodromo Stradale horloge. Een Miyota 9015 automatisch mechanisme, saffierglas en een design gebaseerd op de Italiaanse sportwagens uit de jaren ’50-’60. Meer moet dat echt niet zijn. PS: ondergetekende verjaart tijdens de feestdagen en krijgt daardoor één groot cadeau voor het hele jaar.

2. Ken – Winterbanden

Schermafbeelding 2016-01-28 om 10.34.59

Het dichtste wat ik de afgelopen pakjesperiode bij een DRIVR-cadeau gekomen ben, is een set winterbanden (die ik nota bene zelf betaald heb). Een beslissing die ditmaal snel gemaakt was: mijn 18-duimers zaten op de indicatoren en bovendien zou ik mijn 325 deze winter voor het eerst dagelijks gebruiken – met twee koters op de achterbank. Dat het geheel daardoor tig keer beter is gaan rijden (denk comfortabeler, zuiniger én snediger), had ik nooit gedacht. Blijkt dat de E46 Coupé zich gewoon beter voelt op een maatje minder, wat de zoektocht naar gepast zomerrubber nu al geopend heeft!

3. Nils – Lego Technic Porsche 911

Lego_Porsche911

In mijn geval is het eerder een kwestie van wat er niet onder de kerstboom lag, al zat de afwezigheid van een kerstboom daar ook voor iets tussen. Daarom zet ik deze Lego Technic Porsche 911 op het verlanglijstje voor een volgende gelegenheid. En dat is misschien best ook, want de camouflagestickers op de auto verhullen dat deze set nog in ontwikkeling is. De Lego-Porsche, met interne codenaam 42056, werd vorige week gespot op een speelgoedbeurs in Nuremberg. En hoewel de echte lanceringsdatum nog niet bekend is, ben ik nu al zeker dat mijn gedroomde verzameling Lego-wagens wederom groter gaat worden.

4. Bert – The War On Drugs – Lost In The Dream

wodlp3.11298covertext

Flashback naar eind vorig jaar: op een donkere, regenachtige vrijdagavond begaf ik me op de E314 richting Brussel. Niet de meest ideale omstandigheden als je vermoeid bent, maar voor een kartwedstrijd met de collega-DRIVRs willen we wel eens gek doen. De radio speelde zachtjes op de achtergrond, tot men bij Stubru plots besloot “Burning” van The War On Drugs op te leggen. De intro van die soundtrack deed me glimlachen, en al vlug kreeg de volumeknop een flinke zwaai naar rechts toegediend. De zweverige tonen, ritmische bassen en opzwepende drums toverden dat banale moment plots om in een ogenblik van absolute perfectie. Het leek wel een reclamefilm voor autorijden: mijn geliefde vierwieler, de nacht, regen en lichtreflecties op de natte autostrade. Drie keer raden welke langspelen er op 24 december onder de boom lag…

Rest ons enkel nog  naar jullie buit te polsen:
Wat lag er onder de boom of wat had er moeten liggen?