Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Elke Petrolhead kent ze intussen wel. De (veel te) dure Driving Experiences van merken als Maserati, Porsche, Bentley en zelfs Ferrari. Je betaalt een stevige duit geld, vliegt naar een afgehuurd circuit of parcours en knalt er twee tot vier dagen rond in ‘s werelds beste bolides. Evenmin nieuws voor Land Rover trouwens; zij doen het al jaren in samenwerking met Abercrombie en Kent. Dit jaar schieten ze echter de hoofdvogel af met hun ‘ultieme roadtrip’ die de zaak radicaal anders aanpakt.

5-Land-Rover-Road-Trip-960x540

Wat die ultieme reis dan precies inhoudt? Een bezoek aan acht landen op vijf continenten in de Range Rover SVAutobiography, de meest luxueuze SUV tot nog toe. Beginnend bij een ‘luttele’ €130.000 per persoon reis je 21 dagen in ongekende weelde, verblijf je in de allerbeste hotels en verken je de meest unieke locaties ter wereld. Marketing Director Mark Cameron vult aan: “Deze reis biedt, van Europa tot Australië, het allerbeste op een manier die Land Rover betaamt: verrassend, ver van de gebaande wegen en vol onvergetelijke ervaringen. Kortom, een subliem rijdersavontuur in de perfecte auto.”

4-Land-Rover-Road-Trip-1-1440x1080 3-Land-Rover-Road-Trip-1440x960

De trip wordt trouwens volledig afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant – online te boeken voor iedereen of in Harrods te London, in Abu Dhabi en in Monaco. Rest ons enkel nog een niet-exhaustieve lijst mee te geven van de adembenemende lijst aan geplande activiteiten, alsook een promo-filmpje. Iemand nog wat spaargeld bij de hand?

– Per helikopter naar de top van een gletsjer in de Dolomieten voor een picknick
– Parfum-workshop in de Provence
– Kustroute langs Monaco, Portofino en de Italiaanse meren
– Roadtrip door de Marrokkaanse woestijn
– Rit door de Chileense Atacamawoestijn naar het Alamo-observatorium
– …