Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_livebloggeneva2016De salonstrategie van DRIVR bestaat tegenwoordig uit drie delen. Eerst laten we jullie kennismaken met de belangrijkste nieuwigheden, na afloop volgt er een fotospecial door een van onze vaste clichémakers. In de tussenperiode zetten we steeds vaker in op live-verslaggeving vanop de beursvloer, en wel via de sociale media. In ons geval betekent dat beeldmateriaal op Instagram dat automatisch doorgezonden worden naar ons Twitter-kanaal én de overzichtspost die jullie hier aan het bekijken zijn. Daarom zonder verder oponthoud: tekst en beeld van onze man in Genève zoals hij de beurs beleeft!

TIP: de nieuwste berichten staan bovenaan, dus best onderaan beginnen te lezen!

Zelfs de #Volvo #S90 is relatief patent in het echt.

A post shared by Ken Divjak (@drivrdotbe) on

Over naar #BMW, dat met de #M760Li weer een V12 in zijn rangen heeft.

A post shared by Ken Divjak (@drivrdotbe) on