Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In Los Angeles zijn er zo’n 7, 5 miljoen auto’s, trucks en motorfietsen geregistreerd. Een enorm aantal dat tijdens de dag graag elke centimeter asfalt van de freeways bezet. De Duitse National Geopgraphic-fotograaf Gerd Ludwig verhuisde meer dan twintig jaar geleden naar The City of Angels, maar het was pas tijdens een ritje aanschuiven in de file dat hij zich afvroeg waar al die drukte zich ’s avonds verschool. Sindsdien dwaalt de fotograaf door de straten van de grootstad om dromerige portretten te maken van al deze sleeping beauties.

Photo by @GerdLudwig. Over many years now, I have been photographing a project named “Sleeping Cars.” A hibernating car caught my eye in Russia over 10 years ago, and it sparked an interest which developed in the intervening years and inspired me to begin this body of work. On this Instagram feed, I will be posting photographs from Sleeping Cars around the world, specifically images shot in Los Angeles. These LA photographs will be published in my upcoming book, to be released in early 2016 by Edition Lammerhuber, followed by a solo exhibition at the Fahey/Klein Gallery in LA, opening February 4. @thephotosociety @natgeo @natgeocreative @theimagereview #Russia #SleepingCars #SleepingCarsBook #car #snow #winter #carlovers #carlover #carculture #cars

A post shared by @ sleepingcars on

[Bekijk alle sleeping beauties op ‘s mans Instagram-account!]