Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Schermafbeelding 2016-04-15 om 14.41.07Noem het gerust een omissie om bestwil. Want als we de bron van deze Instagram-foto’s meteen zouden prijsgeven, dan zou er niet meer veel te gissen vallen. Wat we wel kwijt willen, is dat dit allemaal oudjes zijn die in Japan circuleren – een land dat bekend staat voor zijn schat aan obscure vierwielers. Aan jullie om te raden over welke twintig het gaat, natuurlijk in ruil voor eeuwige internetfaam. Eenmaal geïdentificeerd linken we natuurlijk door naar de respectieve Instagram-account. Gokoūn o inorimasu!

TIP: nummer je antwoorden van 1 tot 20, we gaan telkens van links naar rechts!

[Copyright Photos: Classic Cars in Tokyo]