Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Een mens is van nature een gewoontebeest, dus houden we ons maar al te graag vast aan de bekende dingen uit het leven. Alledaagse gebruiksvoorwerpen hebben een typerende vorm en zijn ontworpen met een duidelijk doel voor ogen. Onze geliefde vierwielers zijn daar een voorbeeld van, maar wat als je deze uit hun context haalt en er iets anders mee doet? Je ziet er misschien het nut niet van in, maar laat dat nu net de reden zijn waarom de kunstzinnige Chris LaBrooy het doet.

CLaBrooy_01

Na zijn opleiding begon Chris ideeën voor meubels te visualiseren met 3D-software, maar deze bleken te duur om te produceren. Naarmate de 3D-technologie evolueerde, ontdekte hij stelselmatig de creatieve mogelijkheden van CGI (Computer Generated Imagery). Met vertrouwde dagelijkse voorwerpen visueel te manipuleren, sloeg Chris er in van zijn passie zijn beroep te maken. Hoewel zijn portfolio erg uiteenlopend is, beperken we ons bij DRIVR nu even tot de auto’s. Of wat er nog van te herkennen is.

CLaBrooy_02
CLaBrooy_03
CLaBrooy_04
CLaBrooy_05CLaBrooy_06
CLaBrooy_07
CLaBrooy_08
CLaBrooy_09
CLaBrooy_10
CLaBrooy_11CLaBrooy_12
CLaBrooy_13

Copyright: Chris Labrooy