Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Schermafbeelding 2016-06-12 om 14.33.02Na meer dan een halve eeuw afwezigheid is het eindelijk zover: Ford neemt komend weekend terug deel aan de 24 Uren van Le Mans. Weliswaar niet in de hoogste klasse, maar nog altijd in competitie met Ferrari – net als een halve eeuw geleden toen de MkII GT40 met chassisnummer P/1046 de etmaalrace op zijn naam zette. Die eigenste wagen is voor de gelegenheid vanonder het stof gehaald en weer naar zijn oorspronkelijke specificatie teruggebracht, tot in het allerkleinste detail. Zien om te geloven.

[Check zeker ook de bijhorende ‘story’ op de webstek van de restaurateur]