Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Niettegenstaande er nog maar twee hoofdstukken van de documentaire ‘The Return’ zijn vrijgegeven, wijden we er  toch graag een stukje aan op deze zondag. De Ford GT reed zich dit weekend namelijk mooi in de kijker tijdens de 6 uren van Spa met een tweede plaats in de LMGTE-Pro klasse. Over klasse gesproken…deze docu heeft er in overvloed.

Want het moet gezegd zijn: het ziet er magnifiek uit. De prachtige beelden, de inspirerende voice-over en het unieke verhaal. Zelfs op Canvas zou em niet misstaan. Voorlopig al in de aanbieding zijn hoofdstuk 1 en 2; The Decision en The Cutting Edge. Zak na het ‘moederdagglaasje’ maar eens lang onderuit.