Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Stel je voor dat je carte blanche krijgt om de wereld te herdenken. Om concepten van voertuigen te maken waarmee je de wereld opnieuw zou gaan ontdekken anno 2016. Dit is de insteek die enkele creatieve zielen bij Honda aanzette om zich helemaal te laten gaan bij het bedenken van enkele technologische hoogstandjes. Om die grote ontdekkingstocht op een zo aangenaam mogelijke manier te verwezenlijken.

Voorwaarden waaraan de voertuigen moeten voldoen? Aangezien je op ontdekkingsreis bent, wil je de nieuwe horizonten goed kunnen aanschouwen. En omdat je niet constant achter het stuur wil zitten, is het mooi meegenomen dat je een zelfrijdende functie hebt. Ook is er niet steeds een tankstation in de buurt. Daarom wordt er volop gebruik gemaakt van zonnepalen en groene brandstofcellen. Ten slotte ben je op queeste door ongekend terrein; je wil dus steeds een veilige en aangename slaapplaats bijhebben.

Mag het ook iets meer zijn? Op safari is een volautomatische maairobot een must. Dan vormt het steppegras geen ondoordringbaar geheel meer en wordt het poepsimpel om de ‘big six’ te spotten. Of wat dacht je van een compacte luchtballon, om bij een ondergaande zon te kunnen genieten van het panorama? Ook de Noord- of Zuidpool trotseer je zonder enig probleem, dankzij een eigentijdse versie van de hondenslee.  Ook vijvers, meren, zeeën of oceanen vormen geen obstakel dankzij de ‘Island Hopper’, een heus amfibievoertuig. Maar neem gerust zelf een kijkje naar de toekomst door de ogen van Honda.

[Zap zeker even naar www.hondagreatjourney.com]