Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Eind deze maand valt er weer een hoogtepunt op de Belgische autosport kalender te noteren, wanneer de Blancpain Endurance Series naar het circuit van Spa afzakt voor de 24u. Sinds de elite klasse uit de GT3-racerij de nieuwe bezetting van de Ardense uithoudingsklassieker vormt, zijn de deelnemersvelden zowel kwalitatief als quantitatief beter gevuld dan ooit. Audi speelt nog steeds een favorietenrol, maar nu de Lamborghini Huracan bedrijfszeker is en Mercedes de 24u van de Nurburging won met hun nieuwe AMG GTs, is niets meer zeker. Collega Gerd ging alvast een kijkje nemen op de officiële testdag in Spa, en kwam de volgende reeks beelden afgezakt naar de DRIVR-redactie. Geniet er van!

[Fotografie: Gerd Moors]