Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Schermafbeelding 2016-07-26 om 18.58.34

Je naam is Fernando Alonso, je hebt een eigen kart-circuit en je zoekt een bezigheid om de dag door te brengen. Niets beter dan enkele generaties Formule 1-piloten op te trommelen om samen te racen, toch? Op het ‘Circuito Fernando Alonso’ in Oviedo, in het noorden van Spanje, doen Mika Hakkinen, David Coulthard, Jenson Button, Fernando Alonso en onze eigen Stoffel Vandoorne precies dat: een wedstrijdje mini-F1!

Samen zijn de vijf goed voor zo’n 80 overwinningen op het hoogste niveau van de motorsport, al kan er hier maar eentje met de eer gaan lopen. Mika en David kunnen prat gaan op jaren ervaring. Stoffel kan dat (nog) niet, al was hij niet zo lang geleden nog intensief bezig met karten. Jenson Button is nog steeds fit, en Fernando speelt een thuismatch. Na wat gekeuvel is het dan ook tijd om de baan te verkennen en de banden op temperatuur te brengen. Tactieken worden besproken, en dan is het tijd voor de race. Benieuwd wie als eerste de geblokte vlag passeert?