Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Er niet aan toegekomen om tot in Spa af te zakken dit weekend? Dan bieden we een alternatief via de livestream van de organisatie. De geur van benzine en verbrand rubber moet je er wel zelf bijdenken. Om 16 uur start de derde etmaalrace op de Europese kalender, en die belooft een knaller van formaat te worden!

testdag24u-spa-18

Enkele weken terug was onze DRIVR-fotoslaaf Gerd aanwezig op de testdag van de Blancpain Endurance Series in Spa. Hij slaagde erin heel wat van de 65 deelnemende GT3’s voor zijn lens te krijgen. Mercedes staat met zes AMG GT3’s aan de start. IJzersterke bolides, die tijdens de afgelopen 24 Uur van de Nürburgring de plak zwaaiden. Zeker kandidaten om dat nog eens over te doen hier in Spa.

testdag24u-spa-16

Het Belgische WRT is goed vertegenwoordigd met vijf Audi’s R8 LMS. Laurens Vanthoor en de zijnen zullen er alles aan doen om net als in 2014 met de overwinning aan de haal te gaan. McLaren is ook van de partij, en Bas Leinders lijkt met succes de 650S aangepakt te hebben. Voor de nostalgische toets zorgt Brunno Senna, die mee aan het stuur zit van de McLaren. Dat andere Britse merk, Bentley, doet ook weer mee, en zakt met twee Continentals af naar de mooiste omloop ter wereld.

testdag24u-spa-9

Tenslotte zijn er de onvermijdelijke Porsches 911, enkele Nissan GT-R’s, Lamborghini Huracans, Aston Martin Vantages en Ferrari’s 458/488. Zet de pintjes dus maar koud, en geniet van de race via een simpele klik op de livestream hieronder.