Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Je hebt zo van die mensen met een echte karakterkop. Wel, Alain Prost, is zo iemand. En tevens één van de talentvolste F1-coureurs aller tijden. “De Professor” werd vier keer wereldkampioen en stond maar liefst 51 keer op het hoogste schavotje. Enkel Michael Schumacher doet het momenteel beter als het op overwinningen aankomt. Toch is Prost nog veel meer dan enkel racen en duelleren met Senna. In Alain Prost, Racing Through Life gaat het verhaal dan ook verder dan de cockpit van een F1-wagen.

Alain Prost, Racing Through Life – Dinsdag om 21u03 op Canvas

Alain Prost is een naam die zelfs gekend is bij niet-racefanaten. Maar weinig mensen kennen de mens achter de racepiloot, die ook ‘de professor’ genoemd wordt. Hij is een man met talent en een enorme wilskracht, die jarenlang zijn leven riskeerde op een circuit waar hij tijdens de weekends met 300 km/h overheen vloog. Alain Prost onthult voor het eerst andere facetten van zijn leven: zijn passie voor fietsen, zijn leven als CEO van Ligier en hij praat ook openlijk over zijn persoonlijke engagementen.

Prost

[Quotes: Canvas]