Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

BMW 100 Years exhibition @ BMW Brand Store - 1916 - 2016

Hoewel BMW vorig weekend nog verzamelen blies in München, heeft het merk met de blauw-witte propeller er duidelijk voor gekozen om zijn eeuwfeest gefragmenteerd te vieren. Geen megalomane party dus, maar een duidelijke aanwezigheid op ‘s werelds topevents. België is eind 2016 weer aan de beurt, met een heuse expo in AutoWorld. Maar wie niet zo lang kan wachten, kan vanaf vrijdag 16 september al terecht in de Brand Store te Brussel. DRIVR ging alvast een kijkje nemen met de smartphone in de aanslag.

[Openingsfoto: BMW, Smartphonebeelden: Ken Divjak]