Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb drive schoolJe rijkwaliteiten naar een hoger niveau tillen, wie wil dat nu niet? Uiteenzettingen over hoe je nu best je stuur en pedalenset hanteert passeerden al eerder op DRIVR, maar het is zoals mooie vrouwen: je krijgt er nooit genoeg van. En daarom deze reeks waarin Bondurant rij-instructeur Andy Lee tips geeft om het beste uit je jezelf en je vierwieler te halen. Van een goede zitpositie tot het beheersen van overstuur, je ontdekt ze na de sprong.

1. Zitpositie onder de loep

2. Trail braking

3. Beheerst gassen

4. Tiphielen

5. Op naar de apex.

6. Onderstuur voorkomen

7. Overstuur opvangen

En wat deze technieken geven bij eenzelfde rondje over het circuit tegen de chrono?

Via Road&Track